"Ni mina innersta tankar

kom så åker vi till havet någonstans"

(Tid För Kärlek, Ulf Lundell)

tisdag 1 april 2014

Förändring

Igår var jag på frigörande dans för andra gången. De två danstillfällena har varit två helt olika resor. Den ena mest genom kroppen och den andra i mig själv, i tanken, själen. När Petra, min vän,  föreslog att jag skulle följa med första gången tyckte jag det lät spännande och ville absolut med.  Jag bestämde mig ganska så direkt att jag skulle ha ett öppet sinne och ta bort alla förväntningar. Jag tyckte nog att jag lyckades ganska bra med det. Första tillfället fokuserade jag på min kropp. Allt det onda som jag har diskbråcket, spänningarna i nacken och magen såklart. Andades och löste knutar. Det tog en stund in i sessionen (som varar i fyra timmar) så var min kropp mjuk och det onda i ryggen var som bortblåst. Jag dansade, andades och skakade av mig mina fysiska hinder.


Det som är spännande med det här är att jag har behållit det känslan i kroppen sen det tillfället (undantaget spänningar i nacken). Min rygg och mage har varit bättre och jag har känt en mjukhet och kontroll i kroppen som inte varit där på ett tag. Vilket faktiskt känns lite som ett uppvaknande.


Andra tillfället som var igår var en annan resa. Lite tyngre på nåt vis. Redan från början kände jag att kroppen var mjuk följsam och inget störde mig med den. Därför kunde jag arbeta lite mer med mina tankar och min energi. Jag har mentala blockeringar som behövs arbetas på. Speciellt min tro på mig själv och vad jag kan göra. Tron på att den jag är precis som jag är faktiskt är helt okej. Även dåliga energier från jobbet som behövdes lösas upp. Det var en hel del att ta emot, släppa iväg och landa i. Och den resan var tyngre men lika skön efteråt. Inte har jag på något vis frigjort mig från alla dessa tankar det behövs mycket mer arbete att få bort tankar som funnit där lika länge som en själv ;)


Jag ser verkligen fram emot ytterligare resor och kanske kan jag snart ge och ta emot andras positiva energier också när jag är tillräckligt frigjord själv. Jag hoppas på att min själ ska bli lösgjord och att passion, livslust ska väckas från sitt slummer.


Jag kan tänka mig att det låter lite flummigt och tramsigt för en del men det är fortfarande ack så härligt. Någonstans hör jag mammas röst, man ska inte ägna sig åt för mycket själsonani :D
Så idag välkomnar jag solen och går ut glad, lätt och mig själv.
Förändring
 
Jag vet jag måste förändra
jag vet jag måste gå
jag vet alla måsten
men vill inte förstå
att det inte går att stanna
att det inte går att ändra
tiden som har varit
eller tiden som är här
Kanske mitt blod svalnat
kanske jag förstått
att inget är ärligt
utan kallt, hårt och rått
jag vill ändå leva
det liv som jag ser
i min inre gömma
med hett blod och merInga kommentarer:

Skicka en kommentar